tisdag, augusti 21, 2018

Slutspurten i valrörelsen är igång!


Nu är valstugan på Stortorget i Lund äntligen igång! I måndags morse lyfte vid den på plats (mellan valen bor den i en partikamrats trädgård) och nu är alla partierna på plats på Stortorget. Alla partier utom Vänsterpartiet och Piratpartiet har hyrt in gråa anonyma byggbodar, men vi i Vänsterpartiet har som vanligt vår specialbyggda fina valstuga. Den är i korsvirkesstil, vit med svarta detaljer med massor av röda fanor på och runt. En riktig färgklick på Stortorget!

Det är otroligt roligt att stå i valstugan! Många personer kommer fram och ställer frågor och vill ha material, framförallt har många intresserade ungdomar kommit fram till vår stuga. Väljarna går ofta runt bland alla stugorna och plockar med sig material för att läsa och jämföra hemma. Flera har sagt att det är extra svårt att hitta "rätt" parti i år, det politiska läget är ju minst sagt svajigt...

Om två och en halv vecka är det val, och imorgon börjar förtidsröstningen. Vi i Vänsterpartiet har valkampanjat hela våren, framförallt gentemot studenter som är lite svåra att nå nu när universitetsterminen inte har börjat än. När valstugorna nu är på plats är det bara att öka takten fram till valdagen 9 september!

Nu behöver vi i Vänsterpartiet ditt stöd för att göra samhället mer jämlikt, solidariskt och hållbart!